Geslaagde 1e editie Masters of RallyRacing

Mis je kans niet om deel te nemen aan de exacte locatie south park online. Je zult er blij mee zijn! Wil je naar je fortuin kijken? Dan is snel een gry hazardowe 777 beschikbaar en slaag je er ook in!
Weijs snelste tijdens eerste editie Masters of Rallyracing. Quit resting in addition to doing nothing! Switch every thing present with rainbow riches play for fun! Don’t put it off an extra!
RVE_3287_xl
Deelname aan Masters of Rallyracing was voor alle coureurs een spannende opgave. Na slechts één verkenningsronde, waar door de coureurs gretig gebruik van werd gemaakt, was het tijd voor de manches.

Tijdens de 1e manche kwamen de op papier gelijkwaardige auto’s tegen elkaar uit waaruit gelijk blijkt hoe belangrijk de stuurmanskunst van de coureur is. Zeker omdat er na enkele starts een bui over het Eurocircuit trok wat er voor zorgde dat de omstandigheden op de baan veranderden. De top drie na één manche bestond uit Coen Vink (Rally), Nikki Kunst (Rallycross) en Robert Verdijk (Rallycross).
In de tweede manche namen de auto’s met een vergelijkbare tijd uit de 1e manche het tegen elkaar op. De rondetijden werden een stuk sneller in vergelijking met de 1e manche wat zorgde voor nog meer uitdaging onder de coureur en nog meer spektakel voor het publiek.

Na deze twee manches was het slechts voor de snelste 8 rijders weggelegd om door te stromen naar de finales, waar het speciale Masters of RallyRacing afval systeem in werking trad.

De snelle en wendbare Rallycross Sprinters en Sprintcars bewezen zich met hun coureurs als sterkst: Jacco Ebbers, Sander Derikx, Robert Verdijk, Nico Breederland, Mark van Eijken, Theo Derix en Hans Weijs Jr. plaatsten zich in de finale met deze auto’s. Coen Vink was de enige man uit de Rally die met zijn Subaru Impreza van start mocht in de finale.

Het werd al snel duidelijk dat deze acht mannen maar één doel voor ogen hadden: de titel mee naar huis nemen. Met name de halve finale was doordrongen van actie. Zo viel Sander Derikx uit na één ronde, sloeg Robert Verdijk over de kop maar kon zijn weg wel vervolgen en eindigde Nico Breederland zonder zijn rechter voorwiel naast de baan, waardoor Hans Weijs de halve finale relatief rustig kon uitrijden.

Het was aan Robert Verdijk en Hans Weijs Jr. om in de finale uit te maken wie er daadwerkelijk met de titel naar huis ging. Het was razend spannend en tot aan de laatste seconde niet te voorspellen wie er als eerste over de finish zou rijden. Toch lukte het Weijs Jr. om een fractie sneller te zijn van Verdijk, wat Verdijk tot de Runner Up maakt en Weijs Jr. de echte Master of RallyRacing 2014.

Polaris RZR Cup & NK Off Road Racing
Naast de Masters race vonden er op het RTL GP Dakar Pre-Proloog parcours races plaats voor de Polaris RZR Cup en het NK Offroad Racing. Erik van Loon besloot zelfs om in beide kampioenschappen uit te komen en zette voor het NK Offroad zijn Xraid MINI in.

De uitslagen van het NK Offroad Racing en de Polaris RZR Cup zijn te vinden via deze link.