“Topcoureurs uit verschillende autosport disciplines gaan de strijd met elkaar aan om de titel Master of Rallyracing.”

Don’testosterone negeert uw eigen mogelijkheid om op de site south park online te spelen. Je kunt vervuld worden! Als je je eigen fortuin wilt beproeven? Vervolgens gemakkelijk zijn beschikbaar in deze gry hazardowe 777 en verwerven! Tijdens de Masters competitie strijden er telkens twee coureurs tegen elkaar op een speciaal daarvoor geprepareerde baan. Elke coureur rijdt standaard drie manches waarin één tegen één gestreden wordt. Na deze drie manches gaat de afvalrace van start. Concentratie is vereist, want alleen de snelste coureur mag door naar de volgende ronde! Leuk detail: Tijdens de manches mag er iemand plaatsnemen in de bijrijdersstoel! Een geweldige manier om bijvoorbeeld supporters en sponsoren te bedanken. Klik op onderstaande afbeelding om de speluitleg nog eens goed door te lezen. Avoid sitting in addition to doing nothing! Switch everything present by using rainbow riches play for fun! Will not hold out an additional! Speluitleg Naast deze speciale ‘Masters’ competitie zijn er verdeeld over het totale Eurocircuit terrein aparte races voor de NK Off Road Racing & de Polaris RZR Cup en vinden er gave demo’s plaats.
NK Off Road Racing
De coureur en bijrijder volgen een speciale route over het Dakar Pre-Proloog parcours van het Eurocircuit. Modder, hellingen en zand, wie bewijst zich als de snelste en slimste coureur over dit onverharde circuit?
Polaris RZR Cup
In 2013 is de spannende Polaris RZR cup opgericht. Dit jaar wordt er een Polaris RZR cup wedstrijd verreden tijdens Masters of RallyRacing! De Polaris RZR is ook bekend uit de Dakar Rally, er doen dan ook niet voor niets Dakar helden mee tijdens deze wedstrijd.