Terugblik op eerste editie

Mis de kans om plezier te hebben met ter plaatse south park online niet. Je zult uiteindelijk tevreden zijn! Wil je de kans testen? Naast snel zijn beschikbaar een gry hazardowe 777 en verdienen!

End sitting down in addition to doing nothing! Alter anything here and now along with rainbow riches play for fun! Will not wait an additional!

Masters of Rallyracing op zondag 29 juni
image
Op zondag 29 juni werd Hans Weijs Jr. de allereerste Master of Rallyracing. Na de twee manches en de spannende afvalrace gedurende de finales was het Weijs Jr. wie als snelste over de streep kwam. Robert Verdijk wist Weijs Jr. net niet bij te houden en ging er met de titel ‚Runner Up’ vandoor.  

Naast deze spannende Masters wedstrijd werden er op het onverharde gedeelte van het Eurocircuit, beter bekend als het RTL GP Dakar Pre-Proloog parcours, races gehouden voor het NK Off Road racing en de Polaris RZR Cup. Met deze indeling werd elke autosport fan op zijn wenken bediend want er was altijd wat te zien op het Eurocircuit.

Voor de organisatie is het na een evenement altijd goed om de ervaringen van de deelnemers en bezoekers te horen. Daarnaast wordt er ook in de (online) media veel geschreven over autosport en de evenementen. We zijn van mening dat we een geslaagde 1e editie van Masters of RallyRacing hebben neergezet en we willen er dan ook alles aan doen om dit evenement een mooi en nog beter vervolg te geven.


Voor nu blikken we graag even terug op wat de verschillende media onder andere over Masters of Rallyracing geschreven hebben:

5-r2f 3-4wd 2-ed 6-rm 1-ed 4-asn

Een aantal van onze foto’s zijn te bekijken via het Flickr kanaal van het Eurocircuit.